Over ons

Een judovereniging zoals geen ander. Zo zouden wij onszelf willen omschrijven. Kleinschalig, gezellig, benaderbaar, betrokken en kind gericht. Met veel enthousiasme begeleidt Selmer de judoka’s elke vrijdagavond tijdens de lessen. Natuurlijk zijn er ook momenten waar de geleerde technieken getoond mogen worden. Dit kunnen wedstrijden zijn, welke we met een aantal andere lokale verenigingen jaarlijks organiseren. Maar dit kunnen ook de toetsmomenten zijn waar we altijd kunnen rekenen op hulp van andere judoka’s van buitenaf.

Selmer van de Heide (in opleiding) traint sinds 2022 de judoka’s van de club. Met veel toewijding en gedrevenheid probeert hij het beste uit de judoka’s te halen.

Cees Roest (3e dan) is een bekendheid binnen de judowereld. Met zijn vasthoudendheid, daadkracht en creativiteit weet hij iedere judoka te inspireren.

Zonder vrijwilligers zijn ook wij nergens. Dus de vrijwilligers die zich inzetten voor bestuursfuncties, hulp bij wedstrijden, examens en bij andere activiteiten zijn we daarom ook enorm dankbaar.

Judo Bond Nederland (JBN)

Al enkele jaren mogen we het JBN keurmerk dragen. Daar zijn we ontzettend trots op!